Övningskörningsområde

Sortera: Högst betygsatt


Hässlö Trafikskola Hässlögatan 22, 721 31 Västerås

Hässlö Trafikskola

99 Recensioner
Hässlögatan 22, 721 31 Västerås
Intensivkurs väljer du om du snabbt vill lära dig köra bil under två veckor. Hårt slit blandat med mycket rolig tid tillsammans med dina kurskamrater.
  • Rullstolsanpassad parkering

Rekommenderade recensioner



Ylva Hägglund
10.10.2023
Hässlö Trafikskola
Jättebra ställe. Trevliga, hjälpsamma och kompetenta. Vi tar alla våra körkort (som går att ta) på Hässlö i vår familj:)
Johan Hulander
09.09.2023
Hässlö Trafikskola
Gjorde deras intensivkurs för MC samt bodde på körskolan. Har varit helt magiskt rakt igenom, otroligt trevliga och pedagogiska lärare som pushar en till att veta vart gränserna går och utvecklas vidare. Slog en del i ytterdörren vilket var ganska störande när man sov på morgonen men annars fint boende också! Receptionisten hjälpte oss(ett sällskap på tre) att boka om utbildningen dagen innan pga mitt körkortstilllstånd inte dykt upp i tid, tack!Speciellt vill jag tacka Axel, Leif, Stefan och hunden Lukas, ni är grymma! ❤️Tack för allt! Kommer återvända efter körkortet är taget bara för att träffa alla igen!Uppdatering: Fixade kortet på första försöket efter Axels tips om vad jag skulle träna mer på hemma. Kände verkligen att man lärde sig allt det viktiga för att kunna öva lite privat samt klara provet! Tack Hässlö!
Emelie Löfving
09.09.2023
Hässlö Trafikskola
Har haft en sjukt rolig vecka på Hässlö, skrattat mycket och träffat mycket roliga människor, både lärare och elever! Kan varmt rekommendera Hässlö!
SofiaLina Ström
07.09.2023
Hässlö Trafikskola
Fantastisk körskola, bra upplägg och personligt anpassat. Grymt bra lärare! Värt att åka från Göteborg för att gå intensivkurs MC här!
Jiannis Tsintziras
04.08.2023
Hässlö Trafikskola
Mkt bra trafikskola. Rekommendera starkt. Trots att jag har åkt hit varje gång från Sthlm så var detta ett mkt bra val. Lärarna är extremt duktiga, pushar, tipsar och säger till.
Elise
04.08.2023
Hässlö Trafikskola
Gick riskutbildningen hos Hässlö Trafikskola. Mycket bra upplägg och pedagogiskt lärande. Stort tack till Stefan, Elin och Martin, vilka stjärnor!Hade jag bott i Västerås hade detta helt klart varit en körskola jag valt att fortsätta min utbildning hos.
Oscar Wallin
03.08.2023
Hässlö Trafikskola
Gjorde intensivkurs MC small och lade till 2 lektioner, alla lärare var mycket hjälpsamma och gav feedback. Klarade kortet, kan varmt rekommenderas!
Olle Fastrup
31.07.2023
Hässlö Trafikskola
OM jag skulle kunna ändra något så skulle det varit att jag hade kommit till Hässlö tidigare. Varit på 4 andra trafikskolor och denna har varit bäst, lätt värt att pendla från Stockholm för denna. Tror man sparar pengar på att välja intensivkurs för MC.De har:• Lågfartsbana• Högfartsbana• Go-cart bana• Bana för att träna inbromsning i högfart• TeknikbanaLeffe är väldigt bra!Det enda jag tycker var lite dåligt var att när jag bokade uppvärmning inför uppkörning så förstod jag det som på hemsidan att man skulle få åka runt en runda i Västerås men så var inte fallet. Det var väl jag som missförstod men det hade kunnat stå tydligare!